Τηλ.::
Κίνα Διογκώσιμο πάρκο νερού κατασκευαστής
King Inflatable Co.,Limited

Ο επαγγελματίας δημιουργεί τη διασκέδαση και την ευτυχία!

Αρχική Σελίδα

King Inflatable Co.,Limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

King Inflatable Co.,Limited

 

Ο βασιλιάς διογκώσιμος είναι κατασκευαστές με μια εγγραφή εμπορικών σημάτων που έχει πλησίον 10 έτη εμπειρίας στη διογκώσιμη βιομηχανία. Ιδρυθήκαμε το 2012 και έχουμε περίπου τη δυνατότητα εργοστασίων 10000 τετραγωνικών μέτρων. Ενσωματώνοντας την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση, έχουμε τους καλύτερους διογκώσιμους σχεδιαστές παιχνιδιών, τους ειδικευμένους ράβοντας εργαζομένους, τους σφραγίζοντας εργαζομένους και τα μεμονωμένα καινοτόμα προϊόντα. Επιμένουμε στην αξία επιχειρηματικών πυρήνων «ακεραιότητα-βασισμένος στον μας, προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες, ποιότητα που κερδίζει, επιτυγχάνουμε win-win».

 

Κύριος διογκώσιμος στη γραμμή παραγωγής μας για σας, ευρύ φάσμα των επιλογών, όπως: Διογκώσιμο πάρκο νερού, διογκώσιμη ψευτοπαλλικαράς, διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια, διογκώσιμη σκηνή, διαφήμιση Inflatables, διογκώσιμα παιχνίδια νερού, διογκώσιμη πισίνα, διογκώσιμο εμπόδιο, διογκώσιμος πίνακας διαφημίσεων, διογκώσιμες βάρκες, διογκώσιμο Combo, διογκώσιμο Playland, διογκώσιμη μορφή, διογκώσιμος χορευτής ουρανού, διογκώσιμος αθλητισμός, διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια νερού και ούτω καθεξής.

 

Το υλικό κορυφαίας ποιότητας εφαρμόζεται πάντα στα inflatables μας, όλα τους γίνονται από τους καλύτερους υλικούς προμηθευτές στη χημική ουσία της Κίνας - Πλάτωνα όλο το υλικό συναντά EN-71 EN14960, SGS, πιστοποίηση EN71. Όλο το προϊόν επιθεωρείται από αδιάβροχο, την αντίσταση στη φωτιά, κρύος-ανθεκτικός και την πίεση-αντίσταση. Επίσης, η βάση στο τέλειο σχέδιο, η πρώτη ύλη των inflatables μας αποκόπτει το κοντά αυτοματοποιημένο αυτόματο τέμνον σύστημα που μπορεί να εξασφαλίσει την τέλεια μορφή κάθε προϊόντων.

 

Έχουμε συλλέξει μια ομάδα των τοπ σχεδιαστών που είναι επαγγελματικοί σε χρησιμοποίηση sofrware όπως το ρινόκερο, η Maya, Corel σύρει, Keyshot, Photoshop, CAD, 3Dmax, κ.λπ. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε οποιαδήποτε διογκώσιμα proeucts για να ταιριάξουμε με τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, το σχέδιό σας και τη θέση σας. Όλη που πρέπει να κάνετε είναι σύλληψη μια ιδέα και θα κάνουμε το υπόλοιπο για σας

! Θα παράσχουμε τη γρήγορη παράδοση, τις προσιτές τιμές και τις τέλειες υπηρεσίες μεταπωλήσεων για τους νέους και παλαιούς πελάτες.

 

 

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0 Περίληψη επιχείρησης
Καθιερώστε το έτος: 2012
Θέση: Guangzhou, Κίνα
Μέγεθος εργοστασίων: 10000㎡ + 3000㎡
Αριθμός υπαλλήλων: 150
Κύρια αγορά:  Η Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Νοτιοανατολική Ασία, τα προϊόντα του βασιλιά διογκώσιμα έχει πωλήσει σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο
Κύρια προϊόντα:  Διογκώσιμο πάρκο νερού, διογκώσιμη σκηνή, διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια ολίσθησης Ν, διογκώσιμα αθλητικά παιχνίδια, διογκώσιμες κάστρο ψευτοπαλλικαράδων/φωτογραφικές διαφάνειες και διαφήμιση inflatables, υπάρχουν περισσότερα από 6000 διαφορετικά προϊόντα από το βασιλιά διογκώσιμο που πωλεί σε όλο τον κόσμο
Ετήσια αξία παραγωγής: 3800000,00 Δολ ΗΠΑ
Κύριες μηχανές:

Αυτόματη τέμνουσα μηχανή: 2pcs

Υψηλής θερμοκρασίας μηχανή συγκόλλησης: 10pcs

Υψηλή μηχανή συγκόλλησης frequescy (25000w): 2pcs

Ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης: 1pc

Ιαπωνική ράβοντας μηχανή: 25pcs

Κινεζική ράβοντας μηχανή: 35pcs

Punching μηχανή: 2pcs

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Βασιλιάς διογκώσιμος

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Certificates: CE,UL,SGS,EN14960,EN71

ιστορία της εταιρίας

Επιτυχής περίπτωση: 

 

Επίσκεψη Σιγκαπούρη (γεγονός 5K): Το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει τα διογκώσιμα προϊόντα 5K για τον πελάτη της Σιγκαπούρης το 2015, το γεγονός 5K έχει διοργανωθεί σε Sentosa το Μάρτιο του 2016. Υπάρχουν 11000 άνθρωποι που παρευρίσκονται στο γεγονός.

       Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Επίσκεψη Αμερική (οι παλαιοί πελάτες μας και νέοι πελάτες): Στο Ντένβερ, ένας πελάτης έχει αγοράσει φωτογραφική διαφάνεια πόλεων 1200m τη μακροχρόνια, αυτό το μεγάλο γεγονός έχει διοργανωθεί το 2016, πολλοί άνθρωποι έχουν παρευρεθεί σε την. Εκτός αυτού, επισκεφτήκαμε επίσης πολλούς πελάτες στο Λας Βέγκας, νέο Βερολίνο, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Μαϊάμι, Σαρλόττα και ούτω καθεξής 

      Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1

      Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Επίσκεψη Ταϊλάνδη (πρόγραμμα πάρκων νερού ομιλίας διογκώσιμο): Πολλοί πελάτες έχουν αγοράσει πολλά πάρκα νερού από την επιχείρησή μας.

      Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 3

      Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 4

Επίσκεψη Σεϋχέλλες (μεγάλη αεροστεγής σκηνή εγκατάστασης): Ο πελάτης έχει αγοράσει μια μεγάλη αεροστεγή διογκώσιμη σκηνή το 2016, η επιχείρησή μας στέλνει δύο προσωπικό στις Σεϋχέλλες και βοηθά τον πελάτη για να εγκαταστήσει τη σκηνή 

       Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 6

 

υπηρεσία της εταιρίας

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Διογκώσιμη υπηρεσία βασιλιάδων:

 

Εστιάζουμε στην ανώτερη υπηρεσία 

 

1,12 ώρες fastresponse

2.Free δείγμα το υλικό /accessories

3.Payment που προστατεύεται

4. εγκαίρως παράδοση. Σταλμένος μέσα σε 48 ώρες μετά από να λάβει την τελική πληρωμή。

5.Active μετά από-πωλούν την υπηρεσία και διαθέσιμη εξουσιοδότηση ετών 1-2 εγκαταστάσεων service.for, κατά τη διάρκεια της εξουσιοδότησης για την κανονική χρήση, εάν τα προϊόντα έχουν την ποιότητα ικανότητας εργατών probnlems και κυλούν τα proudcts δεν μπορούν να επισκευάσουν ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν, θα παράγαμε έναν νέο δωρεάν.

 

Όσον αφορά την ποιότητα, είμαστε σοβαροί 

 

1.Provide εσείς το ελεύθερο τρισδιάστατο σχέδιο εάν είναι απαραίτητο

 

2.quality έλεγχος πριν από την αποστολή, για όλους που τελειώνουν - προϊόντα, θα πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή ποιότητας των προϊόντων, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο το προϊόν είναι, πόσο δύσκολη η διαδικασία είναι. Θα πάρουμε τις φωτογραφίες στον πελάτη και θα πάρουμε την έγκριση του πελάτη πρίν στέλνουμε.

 

3.Neither κόβουν το μέγεθος ούτε χρησιμοποιούν το φτωχό υλικό, όλο το υλικό χρησιμοποιούμε πιστοποιούμαστε από CCE, UL, EN14960, EN71, εξασφαλίζουμε η ποιότητα είναι υψηλή.

 

4.professional η πρόταση, επαγγελματικές συμβουλές δίνεται από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή, τη χρήση προσωπικού, και τις ειδικές απαιτήσεις περιοχών.

 

πλεονέκτημα τεχνολογίας 5.The lates.

 

 

Πριν από την πώληση: Με την καλύτερη υπηρεσία για σας για να απαντήσεις στην κάθε ερώτησή σας. Κάνετε το σχετικό σχέδιο για την αναφορά σας, εξασφαλίστε μηχανή που μπορεί να παραγάγει τι θέλετε χωρίς οποιαδήποτε λάθη. Αλλά εάν μην μπορέστε, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

 

Μέση πώληση: Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επικοινωνήσουμε με σας και sovle το πρόβλημά σας, εάν είναι δυνατόν, ευπρόσδεκτους να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και θα κανονίσουμε το πρόσωπο για να σας πάρουμε. Μόλις τοποθετήσετε τη διαταγή, θα ελέγξουμε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής αυστηρά.

 

Μετά από την πώληση: Ακολουθούμε τη διαταγή σας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας, της αποστολής, του χρόνου, της ασφάλειας, της εγκατάστασης κ.λπ. Φυσικά, η μηχανή μας θα εγγυηθεί σε 2 έτη αφότου λάβατε τα προϊόντα μας, μπορούμε να παρέχουμε το βίντεο/τις εικόνες/τους μηχανικούς εγκαταστάσεων για σας. 360 βαθμοί υπηρεσιών για σας.

Ομάδα επιχείρησης

 

 Διεθνής ομάδα πωλήσεων: Μια πολύ επαγγελματική και άριστη ομάδα 

 

Η υπερπόντια ομάδα πωλήσεών μας είναι ομάδα με την επαγγελματική γνώση προϊόντων και τις επαγγελματικές συμβουλές παραγωγής και ποιότητας.

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

         Ομάδα τμήματος παραγωγής για το ράψιμο των διογκώσιμων προϊόντων

                 

Οι περισσότεροι από τους εργαζομένους παραγωγής μας ήταν στη διογκώσιμη βιομηχανία για περισσότερο από 5 έτη, και μπορούν να παραγάγουν τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών, υψηλές - ποιότητα, και λεπτομερείς λεπτομέρειες σχεδίου βασισμένες στις εικόνες, τα σχέδια και τις ανάγκες πελατών. Δώστε στους πελάτες μας τη μέγιστη ικανοποίηση

      Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ο όρος μας

 

Κίνα King Inflatable Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 3

  

      

King Inflatable Co.,Limited
Δωμάτιο 919, κτήριο Hehuixintiandi, NO.241, Helong έξι δρόμος, κωμόπολη Renhe, περιοχή BaiYun, πόλη Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::86-20-29172017
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Διογκώσιμο πάρκο νερού προμηθευτής. © 2014 - 2021 inflatablewaterfun.com. All Rights Reserved.